Mandelmjöl
Lågt kolhydratinnehåll
Färdiga på ca 40 minuter
Glutenfria Ostmuffins
Härligt kryddiga glutenfria ostmuffins. Perfekta att frysa in och ta fram vid behov.
Ingredienser
- 4 st ägg
- 125 g kryddig färskost
- 1 dl solroskärnor
- 1 dl pumpafrön
- 3 msk premium psyllium
- 2 msk mandelmjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°
- Mal solroskärnorna och pumpafröna till grovt mjöl.
- Blanda äggen med färskosten.
- Tillsätt sedan alla torra ingredienser till blandningen.
- Låt degen stå i tio minuter så att fibrerna får möjlighet att suga åt sig vätska. Fördela smeten jämnt i muffinsformar och grädda i ca 15 minuter.
Anteckning
Recept från Tatjana Albinus, fler recept finns på lowcarb.dk
Tried this recipe?Let us know how it was!