Bananpannkakor

Glutenfria bananpannkakor

Fiberrika

Snabbt och enkelt

Bra frukost!


Glutenfria Bananpannkakor

Grymt goda glutenfria bananpannkakor som är klara på nolltid. Det är så smidigt att slänga ihop på kvällen när du kommer hem eller äta som frukost för en matig start på dagen. Psyllium bidrar med ännu mer fibrer än de som redan finns i bananerna och bären vilket gör att du håller dig mätt länge.

Bananpannkakor

Glutenfria Bananpannkakor

Oerhört enkla och goda glutenfria bananpannkakor. Lätta att göra till kvällsmat eller till brunch.
Inga röster ännu
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 15 minuter
Måltid Frukost
Portioner 2 stycken

Ingredienser
  

Instruktioner
 

  • Mosa bananen i en bunke så att det blir en kladdig röra.
  • Tillsätt äggen och rör runt.
  • Tillsätt psyllium. Rör runt och låt stå någon minut.
  • Stek på medelvärme i en liten stekpanna.
  • Strö på valfri topping och servera varm.

Anteckning

Toppingen kan självklart varieras och du kan även blanda i blåbär eller andra bär i smeten. Solrosfrön, pumpafrön, kakao eller skivad frukt är exempel på bra och god topping.
Keyword glutenfria bananpannkakor
Tried this recipe?Let us know how it was!