Glutenfria bananpannkakor
Fiberrika
Snabbt och enkelt
Bra frukost!
Glutenfria Bananpannkakor
Grymt goda glutenfria bananpannkakor som är klara på nolltid. Det är så smidigt att slänga ihop på kvällen när du kommer hem eller äta som frukost för en matig start på dagen. Psyllium bidrar med ännu mer fibrer än de som redan finns i bananerna och bären vilket gör att du håller dig mätt länge.

Glutenfria Bananpannkakor
Oerhört enkla och goda glutenfria bananpannkakor. Lätta att göra till kvällsmat eller till brunch.
Ingredienser
- 2 st ägg
- 1 st banan
- 1 msk premium psyllium
- kokosolja till stekning
Instruktioner
- Mosa bananen i en bunke så att det blir en kladdig röra.
- Tillsätt äggen och rör runt.
- Tillsätt psyllium. Rör runt och låt stå någon minut.
- Stek på medelvärme i en liten stekpanna.
- Strö på valfri topping och servera varm.
Anteckning
Toppingen kan självklart varieras och du kan även blanda i blåbär eller andra bär i smeten. Solrosfrön, pumpafrön, kakao eller skivad frukt är exempel på bra och god topping.
Tried this recipe?Let us know how it was!