YumaLite ljusterapi

YumaLite lyser på ett enkelt sätt upp din dag under den mörka årstiden. Mörkertrötthet eller vintertrötthet kan bero på många olika saker och många känner av att de får för lite ljus under vinterhalvåret. Använd YumaLite 20-30 minuter varje morgon och starta dagen med mer ljus.

YumaLite är ljusterapi som är enkel att använda. Produkten bygger på säker kliniskt testad teknik. Under 20-30 minuter per dag ger dig YumaLite på ett enkelt sätt ljusterapi medan du läser tidningen, äter frukost eller annan aktivitet. De flesta märker skillnad efter 1-2 veckors användning. Vi har länge vetat att solljus är viktigt för vårt välbefinnande. Vi känner att vi får mer energi på sommaren, medan under vinterhalvåret när dagarna blir kortare och kortare med mindre ljus så kommer känslan av mindre energi. För vissa personer är detta en större utmaning än för andra.

Det finns hjälp att få

Lång tids forskning har visat att ljusterapi kan hjälpa oss under den mörka årstiden. YumaLite är en liten och enkel utrustning för att ge dig ljusterapi när du som mest behöver den.

Om du vill köpa YumaLite

Använd kontaktformuläret (fliken “Kontakta oss”). Under meddelande skriver du den adress samt mobilnummer som ska användas för leverans. Paketet inkluderar en YumaLite-skärm, ett provpaket Zenbev med naturligt tryptofan och en BioDark sovmask. Det går bra att beställa produkten genom att ringa oss på 019-331510 eller e-posta till info@lindrooshalsa.se

Fördelar

  • Inställningsalternativ: Välj mellan rött eller vitt ljus
  • En tiltande mekanism för optimering av ljusriktningen
  • Reglerbar storlek för en bra passform
  • Smidig användning även för dig som bär glasögon
  • Tillverkad av hållbart, lätt och återvinningsbart material
  • Bekvämlighet: YumaLite kan användas när du gör dig redo på morgonen, äter frukost, läster en bok, tittar på TV eller lagar mat och diskar