Zenbev – Minskad trötthet

Zenbev är en unik produkt som hjälper till minskad trötthet och utmattning, bidrar till en normal psykologisk funktion och bidrar till nervsystemets normala funktion.

Less på att känna dig trött?

Zenbev är resultatet av många års forskning och resultatet är en produkt som hjälper dig till:

minskad trötthet

minskad utmattning

normal psykologisk funktion

nervsystemets normala funktion

Hur det funkar

Zenbev är baserat på pumpafrömjöl som är naturligt rikt på aminosyran tryptofan. Zenbev innehåller även vitamin B6 och niacin (vit B3). Vitamin B6 bidrar till normal psykologisk funktion, nervsystemets normala funktion och minskad trötthet respektive minskad utmattning. Produkten består endast av livsmedelsbaserade ingredienser av högsta kvalitet. Huvudingrediensen, avfettat pumpafrömjöl, framställs i en patenterad process och är kombinerad med dextros som har ett högt GI-värde. Detta för att skapa ett optimalt upptag av aminosyran tryptofan.

Tryptofan

Tryptofan är en essentiell aminosyra som måste tillföras kroppen eftersom kroppen inte själv kan producera tryptofan. Det är byggstenen för Melatonin på natten och Serotonin på dagen. När det blir mörkt omvandlas tryptofan till melatonin och när det blir ljust till serotonin. Ett välkänt och dokumenterat fenomen där tryptofan är byggstenen för att det ska fungera.

Forskning och utveckling av Zenbev®

På 90-talet bestämde sig den kanadensiske forskaren och läkaren Dr. Craig Hudson för attutveckla en naturlig produkt som kunde hjälpa sina patienter att upprätthålla goda sömnvanor, lugn och harmoni. Resultatet blev kosttillskottet Zenbev, som tog sju år att utveckla och dokumentera. Produkten bygger på en patenterad metod och sammansättning av rostat och avfettat pumpafrömjöl, druvsocker och risstärkelse. Metoden gör att halten tryptofan naturligt blir väldigt hög. Tillsammans med druvsocker och risstärkelse så blir upptaget snabbt och effektivt.

Användning/dos

Blanda Zenbev i vatten, varm mjölk, rismjölk, havremjölk eller annan dryck. Rör om ordentligt för att undvika att pulver lägger sig på botten av glaset. Intag 1-2 strukna dosmått à 10 g (mått finns med i burken) en halvtimme före läggdags. Börja med ett dosmått och om detta inte räcker för en bättre sömn öka intaget till 2 dosmått.

För lugn och harmoni i vardagen intas 1-2 strukna dosmått på morgonen (eller när det har blivit ljust) en halvtimme före frukost. Börja med ett dosmått och om detta inte räcker, så öka intaget till 2 dosmått. Zenbev rekommenderas till vuxna och ungdomar från 15 år. Undvik att ta Zenbev på kvällen inför bilkörning eller nattarbete.

Ingredienser Citron

Pumpafrömjöl, (Curbita pepe L.) (45%), dextros, arom (naturlig citronsmak), risstärkelse, citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), guargummi, (konsistensmedel), kiseldioxid (klumpförebyggande medel).

Ingredienser Choklad

Pumpafrömjöl, (Curbita pepe L.) (45%), dextros, arom (naturlig chokladsmak), risstärkelse, citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), guargummi, (konsistensmedel), kiseldioxid (klumpförebyggande medel).

Här kan du köpa Zenbev

Zenbev finns i din närmaste hälsokostbutik eller hälsokostbutik på nätet.
Nedan hittar du länkar till några webbshoppar.

Zenbev med citronsmak
Näringsdeklaration per 100 g:
Energivärde408 kcal/
1714 kJ
Protein22 g
Kolhydrater66 g
Fiber3,5 g
Fett5,5 g
Zenbev med chokladsmak
Näringsdeklaration per 100 g:
Energivärde408 kcal/
1714 kJ
Protein22 g
Kolhydrater66 g
Fiber3,5 g
Fett5,5 g