Baka godare glutenfritt bröd med högkvalitativt ekologiskt kokosmjöl från Lindroos.
- Kvalitativt ekologiskt kokosmjöl
- Glutenfritt basmjöl
- Bra till LCHF bakning
- Gott i pannkakor
- Muffins och bullar
Kokosmjöl är ett naturligt glutenfritt mjöl som går utmärkt att använda till både glutenfri bakning och bakning enligt LCHF. Mjölet har mycket smak och används med fördel i olika bakverk.
Lindroos ekologiska kokosmjöl är gott i pannkakor, plättar och våfflor.
Under året lanserar Lindroos flera ekologiska glutenfria mjölsorter med syfte att höja standarden och resultatet på glutenfri bakning. Kvalitet på ingredienserna gör skillnad och med dessa olika mjölsorter kommer du märka stor skillnad. Lägg där till flera tekniska ingredienser som psyllium, SoftBake och Xantangummi så har du allt som behövs för att baka riktigt gott glutenfritt bröd.
Finns att handla i ekologisk matbutiker eller nätbutiker som tex apotea. Följ den gröna länken för att komma till Lindroos webshop med glutenfria produkter
Recept med kokosmjöl
Klicka på bilden nedan för att ta del av flera recept med kokosmjöl. Bland annat hittar du ett väldigt gott recept på muffins.
Ingredienser:
Ekologiskt Kokosmjöl*
*Från certifierade ekologiska odlingar
1 dl kokosmjöl väger ca 50 g
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1470 kJ / 354 kcal |
Fett | 14 g |
- varav mättat fett | 13,30 g |
Kolhydrat | 19,50 g |
- varav sockerarter | 17 g |
Fiber | 40 g |
Protein | 20,50 g |
Salt | 0,08 g |