Godare glutenfri mat och bakning med Lindroos ekologiska havregryn
- Kvalitativa ekologiska havregryn
- Gott till frukost
- Naturligt och god smak
- Bra i kakor och efterrätter
- Glutenfria
Glutenfria havregryn kan ingå i så många olika maträtter. Det är en självklarhet i mångas frukost.
Det ingår även i klassiska chokladbollar och havreflarn. Det ingår helt enkelt i mångas vardag.
Lindroos ekologiska havregryn kommer lyfta dina måltider, oavsett vilken.
Under året lanserar Lindroos flera ekologiska glutenfria mjölsorter med syfte att höja standarden och resultatet på glutenfri bakning. Kvalitet på ingredienserna gör skillnad och med dessa olika mjölsorter kommer du märka stor skillnad. Lägg där till flera tekniska ingredienser som psyllium, SoftBake och Xantangummi så har du allt som behövs för att baka riktigt gott glutenfritt bröd.
Finns att handla i ekologisk matbutiker eller nätbutiker som tex apotea. Följ den gröna länken för att komma till Lindroos webshop med glutenfria produkter
Recept med havregryn
Klicka på bilden nedan för att ta del av flera recept med havregryn. Bland annat hittar du ett väldigt gott recept på granola.
Ingredienser:
Ekologiska glutenfria havregryn*
*Från certifierade ekologiska odlingar
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1483 kJ / 354 kcal |
Fett | 6,7 g |
- varav mättat fett | 1,2 g |
Kolhydrat | 59,50 g |
- varav sockerarter | 0,80 g |
Fiber | 9,70 g |
Protein | 13,20 g |
Salt | 0,01 g |