Chokladmousse med havssalt
Sockerfri
Stelnar i kylskåpet
2 portioner
Chokladmousse
Smarrig chokladmousse med havssalt. Passar fint till helgens bjudning när gästerna kommer. Men gör lite extra, det brukar alltid gå åt.
Ingredienser
- 2 dl krämig kokosmjölk
- 100 g mörk choklad med havssalt, Zotter couvertyr
- 2 st äggulor
- Kokosflingor, hallon och en nypa flingsalt att garnera med.
Instruktioner
- Koka upp kokosgrädde med äggulorna och bryt därefter i chokladen (små bitar så det smälter snabbt).
- Rör runt tills chokladen är helt smält.
- Häll upp i 2 portionsskålar och förvara i kylen några timmar tills det har stelnat.
- Garnera gärna moussen med hallon, flingsalt och kokosflingor
Anteckning
Recept av Johanna Håkansson, www.magiskmat.sporthalsa.se
Instagram: @magiskmat.nu
Instagram: @magiskmat.nu
Tried this recipe?Let us know how it was!