Väg upp alla torra ingredienser i en skål, blanda med gaffel så det är väl blandat.
Värm mjölken till 37°c och blanda med jästen i degbunken.
Tillsätt hälften av mjölblandningen och kör samman i maskinen, viktigt att använda vingen.
Stanna maskinen och tillsätt smör, ägg och resten av mjölet, kör samman degen och när mjölet är inarbetat öka farten till lite över medel och kör i 4min.
Degen kommer vara kletig och inte fast i konsistensen, vilket behövs för resultatet.
Skrapa av degen från vingen/spaden och skrapa ihop allt till en boll i bunken, plasta och låt jäsa i rumstemperatur ca 90min, tills den är dubbelt så stor.
Dela degen i 8 bitar á 100g, rulla till bollar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt, plasta lätt så att degen har plats att jäsa.
Låt dem sedan jäsa i ca 90min tills de är ungefär dubbelt så stora.
Sätt ugnen på 200°c, varmluft.
Vispa ägg, vatten och salt och pensla bullarna innan de ställs in i ugnen.
Grädda i 13-15 min.
De ska ha fått fin färg och kännas lätta att lyfta. Tid beror på ugnen och kan variera lite.
När de kommer ur ugnen, pensla med mjölken och flytta sedan över dem på ett galler för att svalna.