Smula ner jästen i degbunken.
Värm mjölken och olja till fingervärme, 37 grader, och häll degspadet över jästen och rör tills den löst sig.
Blanda ner psyllium, Rör om och låt svälla 10 minuter.
Tillsätt salt och det mesta av mjölblandningen. Spar lite till utbakningen. Arbeta väl i maskin eller för hand.
Täck över med bakduk och låt degen jäsa i bunken ca 30 minuter.
Strö resten av mjölblandningen på arbetsbänken och knåda degen väl.
Dela degen och forma varje del till en längd och dela den i lika stora bitar. 16 st.
Rulla till jämna släta bullar. Lägg dem på bakplåtspapper och platta till dem ytterligare.
Täck med bakduk och låt jäsa ca 30 minuter.
Pensla med uppvispat ägg och strö på sesamfrö.
Grädda mitt i ugnen på 250 grader, 10-12 minuter.
Låt hamburgerbröden svalna under bakduk.