Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Glutenfria Tortillabröd
Enkla glutenfria tortillabröd med naturligt glutenfria råvaror.
Inga röster ännu
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Jäsning
15
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid
Bröd
Portioner
10
stycken
Ingredienser
1x
2x
3x
400
g
kallt vatten
1
tsk
bakpulver
50
g
rismjöl
150
g
majsmjöl
½
tsk
salt
30
g (3 msk)
premium psyllium
Instruktioner
Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Låt degen svälla i 15 minuter.
Dela upp degen i 10 bitar och kavla ut till runda tunna bröd.
Stek bröden i en torr stekpanna på hög värme. Stek ett par minuter på båda sidor så att brödet får en fin färg.
Täck bröden med en bakduk eller folie för att de inte ska bli torra.
Anteckning
Recept av Maria Blohm och Jessica Frej, hämtat från
Josefins Glutenfria
. Bild av Josefin Virsén
Keyword
glutenfritt bröd
Tried this recipe?
Let us know
how it was!