Smarriga muffins utan ägg eller gluten. Klara på mindre än 30 minuter. Går bra att göra laktosfria genom att byta ut grädden till laktosfri grädde. Passar alla på festen.
Sätt ugnen på 175 grader varmluft, eller 200 grader under/övervärme
Blanda samman vattnet och psylliumfröskalen med en gaffel och ställ åt sidan för att svälla
Vispa smör och socker så det blir mjukt, gärna med en elvisp eller en hushållsassistent
Blanda alla torra ingredienser och blanda dem med smöret och sockret
Tillsätt psyllium-blandningen, som nu är som en gelé, och vispa under några minuter så att allt blandas väl och blir luftigt i konsistensen
Fördela smeten i 8 muffinsformar som du ställer på en plåt. Du kan antingen använda två skedar för att klicka i smeten eller lägga smeten i en spritspåse och spritsa ner i formarna för att undvika kladd
Grädda muffinsen i 13 minuter i 175 grader varmluft eller 200 grader över/undervärme
Låt dem svalna om du vill ha frosting ovanpå dem
Frosting
Skrapa ur passionsfrukterna och pressa innehållet genom en sil så att du inte får med fröna men fruktsaften.
Väg upp alla ingredienser i en bunke och vispa samman tills du får en mjuk och gräddig konsistens.