Sätt ugnen på 175 grader.
Botten. Mixa mandel, hasselnöt, kokosocker, xantan och vaniljpulver till fint mjöl.
Häll i två äggvitor och mixa till en go smet.
Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Ca 3 cm i diameter. Jag fick 18 st.
Ställ in i mitten av ugnen. Grädda ca 5-7 min.
Låt svalna.
Fyllning. Kärna ur dadlarna och lägg i en matberedare.
Lägg i smält kokosolja, kakao, kaffe (alt vatten+maca). Mixa till en slät smet.
Använd en tesked och bred fyllningen lite toppigt på undersidan av mandelbottnarna.
Ställ i kylskåp eller frys. Det går så mycket enklare att doppa de i choklad om de är kalla.
Chokladöverdrag. Smält kokosolja och rör i kakaon.
Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna. Upprepa doppningen om du vill ha lite tjockare lager.