1mskagave sirap alt. yacon sirapeller annan valfri sötning,
Instruktioner
Sätt ugnen på 225C.
Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull, ställ åt sidan för att svalna.
Blanda chiafröna med vattnet, rör om tills du har en geléaktig massa.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Blanda sedan samtliga ingredienser till en jämn deg i en skål. Låt degen svälla 3-4 minuter.
Dela degen i 4 lika stora delar.
Kavla ut varje degbit mellan två bakplåtspapper. Kavla degen tunt, ca 2-3 mm tjock.
Grädda i 5-7 minuter, en eller två åt gången beroende på hur stora plåtar du har. Låt svalna innan servering.
Bred på mandelmassa och spritsa på valfri grädde, vik ihop, servera och njut!
Anteckning
Förvaring och hållbarhet: Godast färska men går absolut bra att spara i kylskåpet några dagar. Värm på för nybakad känsla.Recept av Hanna Göransson. Hanna driver bloggen “Hur bra som helst” på naturligtsnygg.se Där kan du ta den av massor av recept. Hanna är även författare till flera kokböcker, hennes första bok heter Friendly Food och finns att köpa här.