Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Glutenfri Pizzadeg
God glutenfri pizzadeg som du kan toppa med din favorittopping. Gjord på naturligt glutenfria råvaror och vår viktiga premium psyllium för att hålla ihop degen ordentligt.
Inga röster ännu
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Förberedelser
15
minuter
minuter
Tillagningstid
30
minuter
minuter
Total tid
45
minuter
minuter
Måltid
Huvudrätt
Portioner
2
stycken
Ingredienser
1x
2x
3x
8
st
ägg
2
dl
grekisk yoghurt
1
dl
premium psyllium
1
dl
mandelmjöl
4
dl
blandade frön och kärnor– om möjlig mal till mjöl
2
tsk
stora rivna morötter
2
tsk
salt
3
tsk
bakpulver
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°
Blanda alla ingredienser i en stor bunke. Rör ihop till en jämn deg.
Kavla ut degen på två plåtar med bakplåtspapper. Grädda i ugnen ca 20 minuter.
Tillsätt fyllning efter egen smak, toppa med ost om så vill.
Sätt i ugnen ytterligare 10 minuter när fyllningen är tillsatt. Grädda tills osten fått en gyllene färg.
Anteckning
Recept från Tatjana Albinus, fler recept på
lowcarb.dk
Keyword
glutenfri pizza
Tried this recipe?
Let us know
how it was!