Ekologiskt Rismjöl Fullkorn

Baka godare glutenfritt bröd med högkvalitativt ekologiskt rismjöl från fullkornsris.

  • Kvalitativt ekologiskt rismjöl
  • Glutenfritt
  • Mörkt fullkornsmjöl
  • Bra basmjöl vid glutenfri bakning
  • Bröd, bakverk och kakor

Rismjöl är ett naturligt glutenfritt mjöl som används som bas vid glutenfri bakning. Lindroos ekologiska rismjöl håller en hög kvalitet vilket du kommer märka på din glutenfria bakning. Med Lindroos ekologiska rismjöl kan du förvänta dig luftiga och fluffiga bröd med mild och len smak.

Under hösten lanserar Lindroos flera ekologiska glutenfria mjölsorter med syfte att höja standarden och resultatet på glutenfri bakning. Kvalitet på ingredienserna gör skillnad och med dessa olika mjölsorter kommer du märka stor skillnad. Lägg där till flera tekniska ingredienser som psyllium, SoftBake och Xantangummi så har du allt som behövs för att baka riktigt gott glutenfritt bröd.

Finns att handla i ekologisk matbutiker eller nätbutiker som tex apotea. Följ den gröna länken för att komma till Lindroos webshop med massor av glutenfria ingredienser.

Recept med rismjöl
Klicka på bilden nedan för att ta del av flera recept med rismjöl. Bland annat hittar du detta nya recept med SoftBake i från @glutenfriagodsaker som har blivit mycket populärt.

Ingredienser:

Ekologikst Rismjöl, fullkorn*
*Från certifierade ekologiska odlingar

1 dl rismjöl av fullkorn väger ca 80 g

Näringsvärde per 100 g:
Energi1519 kJ / 363 kcal
Fett2,78 g
- varav mättat fett0,56 g
Kolhydrat76,48 g
- varav sockerarter0,85 g
Fiber4,6 g
Protein7,23 g
Salt0,01 g