Baka godare glutenfritt bröd med högkvalitativt ekologiskt havremjöl.
- Kvalitativt ekologiskt havremjöl
- Gott i glutenfritt bröd
- Naturlig och god smak
- Kakor och efterrätter
- Fullkornsmjöl
Havremjöl är ett gott alternativ när du ska baka glutenfritt bröd. Havremjöl har en god och naturlig smak och används i många glutenfria bröd. Havremjöl går bra att använda till olika klassiska kakor och efterrätter.
Förvänta dig ett bättre resultat med Lindroos ekologiska havremjöl.
Under hösten lanserar Lindroos flera ekologiska glutenfria mjölsorter med syfte att höja standarden och resultatet på glutenfri bakning. Kvalitet på ingredienserna gör skillnad och med dessa olika mjölsorter kommer du märka stor skillnad. Lägg där till flera tekniska ingredienser som psyllium, SoftBake och Xantangummi så har du allt som behövs för att baka riktigt gott glutenfritt bröd.
Finns att handla i ekologisk matbutiker eller nätbutiker som tex apotea. Följ den gröna länken för att komma till Lindroos webshop där du kan handla massor av glutenfria ingredienser.
Recept med havremjöl
Klicka på bilden nedan för att ta del av flera recept med havremjöl. Där hittar du dessa goda frallor och många andra delikata recept.
Ingredienser:
Ekologiskt glutenfritt havremjöl*
*Från certifierade ekologiska odlingar
1 dl havremjöl väger ungefär 55 gram.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1551 kJ / 350 kcal |
Fett | 6,24 g |
- varav mättat fett | 0,96 g |
Kolhydrat | 61,20 g |
- varav sockerarter | 1,30 g |
Fiber | 8,10 g |
Protein | 12,70 g |
Salt | 0,02 g |