Ekologiskt glutenfritt durramjöl med massor av härlig smak.
- Kvalitativt ekologiskt durramjöl
- Glutenfritt
- Mild och nötig smak
- Använd i bröd och bakverk
- Fullkornsmjöl
Durramjöl är ett perfekt basmjöl att använda vid glutenfri bakning. Durra är ett gammalt sädesslag som är naturligt fritt från gluten och används ofta i många glutenfria recept. Lindroos ekologiska durramjöl är ett fullkornsmjöl och funkar med fördel till brödbakning men går även bra till tex kakor och bakverk.
Du kan beställa Lindroos ekologiska durramjöl direkt på nätet via Apotea.se eller shop.lindrooshalsa.se. Dessutom finns det i flertalet ekologiska butiker i landet.
Recept med durramjöl
Klicka på bilden nedan för att ta del av flera recept med durramjöl. Bland annat hittar du dessa fantastiska limpor och även många andra goda brödrecept.

Ingredienser:
Ekologiskt glutenfritt durramjöl*
*från kontrollerade ekologiska odlingar
Kan innehålla spår av lupin och soja.
1 dl durramjöl väger ungefär 80 gram.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1522 kJ / 359 kcal |
Fett | 3,20 g |
- varav mättat fett | 0,50 g |
Kolhydrat | 69,70 g |
- varav sockerarter | 1,68 g |
Fiber | 3,7 g |
Protein | 11,10 g |
Salt | 0,2 g |