Go Back
+ servings
Glutenfritt Morotsbröd

Glutenfritt Morotsbröd

Saftigt glutenfritt morotsbröd med mandelmjöl. Supergott till helgens middag.
Inga röster ännu
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 25 minuter
Måltid Bröd
Portioner 1 långpanna

Ingredienser
  

  • 8 st ägg
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 dl ekologisk psyllium
  • 1 dl mandelmjöl
  • 4 dl blandade frön (solrosfrön, pumpafrön, linfrön, sesamfrön)
  • 2 st stora rivna morötter
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk bakpulver

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Rör ihop alla ingredienser.
  • Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna.
  • Grädda i ca 20 min

Anteckning

Recept av Tatjana Albinus, fler recept på lowcarb.dk
Keyword glutenfritt bröd, morotsbröd
Tried this recipe?Let us know how it was!